Ruuska johtamaan moottorikerhoa

Ruuska johtamaan moottorikerhoa

Haapajärven Moottorikerhon vuosikokous pidettiin 25.2 ja yhdeksän jäsentä käsitteli sääntömääräiset asiat. Toimintakertomuksessa kilpailutoiminnasta mainittiin mm seuraavaa. Haapajärven Moottorikerhon vuosi 2020 oli historiallisen menestyksekäs. Antti Vuolas saavutti toisen speedwayn U21 SM kullan. Kerhon täysin haapajärvinen speedwayjoukkue Kojootit saavuttivat historian ensimmäisen mitalin SM-liigassa. Pronssia ajoivat Antti Vuolas, Niko Siltaniemi ja Niilo Vuolas. Joukkueen johtajana toimi Juho Ruuska. Makealta maistui myös SM-liiga ottelun ensimmäinen kotivoitto. Samoin ensimmäinen oli joukkuemitali kerholle speedwayn pariajossa. SM pronssin saavuttivat Kojootit joukkueella Antti Vuolas, Niilo Vuolas ja jj. Liisa Vuolas.

Kerhon uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Juho Ruuska. Hallituksen erovuorossa olleet Raimo Ilmonen, Ilkka Savusalo, Jari Teppo ja Matti Vuolas tulivat valittua uudelleen. Luopuva puheenjohtaja Juha Niska sekä Jouni Brandt, Jesse Laurila, Vesa Mattola jatkavat hallituksessa.

Tulevana kautena kerho osallistuu Speedwayn SM-liigaan omalla joukkueella Kojootit. Samoin mahdollisesti Baltic Speedway League sarjaan. Sen myötä Kauniskankaalla ajetaan Kojoottien kotiottelut.

Pitkästä aikaa kisataan myös motocrossin Savo Cup osakilpailu syyskesällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *